Ακυρώσεις & Επιστροφές

Επιστροφές Παραγγελιών

Για να δρομολογηθεί η διαδικασία επιστροφής του προϊόντος μπορείτε να στείλετε email στο info@lyritijewelry.gr ή να μας τηλεφωνήσετε στο 2108024888, 6977794444.

Μόλις λάβουμε το αίτημα επιστροφής σας, θα το επεξεργαστούμε άμεσα και θα έρθει η εταιρεία κούριερ στη διεύθυνση που έχετε δηλώσει για να παραλάβει το προϊόν. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι εάν δεν μας ενημερώσετε με έναν από τους παραπάνω τρόπους, η επιστροφή του προϊόντος σας δεν θα γίνει δεκτή από την εταιρεία κούριερ.

Απαραίτητες προϋποθέσεις για την επιστροφή του προϊόντος είναι οι εξής: το προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, δεν θα πρέπει να είναι χρησιμοποιημένο, πρέπει να είναι στην αρχική του συσκευασία και να συνοδεύεται πάντοτε από την απόδειξη αγοράς του.

Ακυρώσεις Παραγγελιών

Για την ακύρωση της παραγγελίας σας μπορείτε να στείλετε email στο info@lyritijewelry.gr ή να μας τηλεφωνήσετε στο 2108024888, 6977794444.

Μόλις λάβουμε το αίτημα ακύρωσης της παραγγελίας σας, θα το επεξεργαστούμε άμεσα και θα σας ενημερώσουμε σχετικά με αυτό. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι εάν δεν μας ενημερώσετε με έναν από τους παραπάνω τρόπους, η ακύρωση της παραγγελίας σας δεν θα γίνεται δεκτή.

Απαραίτητες προϋποθέσεις για την ακύρωση της παραγγελίας σας είναι οι εξής: Η ενημέρωση για την ακύρωση της παραγγελίας σας θα πρέπει να έχει γίνει με έναν από τους παραπάνω τρόπους και εντός 24 ωρών από την ολοκλήρωση της. Σε περίπτωση που έχει ήδη προηγηθεί αποστολή της παραγγελίας σας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την επίλυση του προβλήματος.